Over ONS

T4C, voor een beter toekomst

De wereld wordt langzaam opgewarmd, het klimaat wijzigt. Dit wordt allemaal in de hand gewerkt door het enorme verbruik van fossiele brandstoffen.

Hoe vermijden we dit : Time 4 Change, ook voor u. Iedereen kan een steentje bijdragen door zijn energieverbruik te verminderen, door hernieuwbare energie te gebruiken of nog beter door hem zelf te produceren.

T4c biedt u een groot gamma van producten om energie te besparen en zo uw CO2-footprint te verlagen.

Willy

Willy is al sinds de opkomst van de hernieuwbare energie actief in de sector en geeft al jarenlang advies aan klanten over de beste mannier om hun energiefactuur te verlagen.

Dankzij zijn jarenlange ervaring kan Time4Change u dus het beste advies geven voor een efficiënte en rendabele installatie. Dit voor zowel zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

Ali

Ali en zijn plaatsingsteams zijn ook reeds sinds de opkomst van de hernieuwbare energie actief in de sector. Hij heeft ervaring met honderden installaties zowel om ze zelf te plaatsen als met het aansturen van verschillende teams. Aan ervaring ontbreekt het Time4Change dus niet. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen we u dus een perfect afgewerkte installatie garanderen.

Uw voordelen

Kwaliteit

Wij selecteren alle onderdelen van uw installatie met veel zorg. Alle gebruikte materialen zijn verbonden aan strenge kwaliteitsnormen.

Opvolging

Garantie voor de opbrengst van uw investering

Ontwikkeling

Alle details van uw project worden geanalyseerd wanneer wij de offerte maken.

Persoonlijk

Een toegewijde vertegenwoordiger zal uw project opvolgen van offerte tot (goed)keuring.